Tidigare program och inslag

Podcast ikon.

Det här är vårt podcastarkiv med tidigare sända program och inslag. Om du missar ett inslag när det går i direktsändning så är det bara att komma tillbaka hit och lyssna i efterhand.

  Gäst hos Göthberg.

  Gäst hos Göthberg

  2016-09-27

  Johan Markusson
  Göthberg möter lagkaptenen, pappan och mannen, Johan Markusson, allas vår nr. 38. Om uppväxten i Hagaström, vidare till Valbo, Brynäs, Boden, Oskarshamn och Växjö. Hur Johan går från liten grabb till STOR spelare och lagkapten i Växjö Lakers. Killen som aldrig ger upp utan alltid ger allt. Vi får höra fansens och lakejernas hyllning av #38 skickad av klackledaren Coffe Mattisson. 9 år i Lakers varav 6 som lagkapten, 452 matcher, 44 mål och 52 assist. En hyllning som på lördag den 1/10 visar sig genom att nr. 38 hissas i Vida Arena.

  Programledare: Fredrick Göthberg

  Innebandypodden med Magnus & Magnus.

  Innebandypodden med Magnus & Magnus

  2017-05-09

  Avsnitt 23
  Specialavsnitt kring U-19 VM.
  När och var kommer Jonna Rantala spela i SSL? Vilket lag hade bästa supportern? Hur känns det som målvakt att få stryk med 10-0 i en landskamp? Varför vann Finland över Sverige och är Sveriges storhetstid över? Varför suger IFF:s pressfika? Och vem kommer bli den nya Niklas Nordén?

  Detta och mycket mer får du svar på i detta avsnitt av innebandypodden. Ni hittar oss även på innebandypodden.se.

  Programledare Magnus Sandberg & Magnus Stenbenke.

  Gamingpodd för föräldrar

  Gamingpodd för föräldrar

  2017-02-28

  Avsnitt 5
  Hur kan spel och gamification hjälpa mig eller mitt barn att motionera mer? Vi penetrerar de olika alternativen till motionsspel.
  Wexio Gaming Weeks är live, hör mer om Växjös största gamingevent genom tiderna.

  Elsasrum.

  Elsasrum

  2017-04-03

  Mathilda Karlsson @elsasrum, inredare och stylist på Fastighetsbyrån.

  I sjätte avsnittet av Elsasrum gästar Åsa Karlsson från Flora PM o vänner. Vi pratar växter och om hur man egentligen blir florist och gör ett djupdyk i begreppet ”fredagsbuketten”.

  VX Trend.

  VX Trend

  2016-10-20

  Halloweenspecial - Viktor och Xandra guidar dig genom Halloweens alla masks, makeupen med skräckblandad förtjusning! Vad lider egentligen Xandra av och varför är Viktor så barnsligt förtjust.

  Kontakt: vxtrend@gmail.com
  Bloggar: www.sandbergv.se & nouw.com/xandramatson
  Hemsidor: www.sandbergv.se & www.poshofsweden.se

  Prestation med Anna Lindberg

  Vad får dig att prestera och hur ser ditt framgångsrecept ut? Våga lära känna dig själv och skapa insikt om vem du är och vad som fungerar bäst för dig, utifrån dina förutsättningar.
  Insikten, tillsammans med en god struktur och ett hårt arbete ger goda prestationer.

  Prestation med Anna Lindberg

  2016-03-29

  Att våga misslyckas för att lyckas! Läskigt men utmanande!
  Programledare är Malin Matson.

  Vin med Johan

  Johan ”Patjanga” Nilsson är sommelier på PM & Vänner i Växjö. Han är född i Västervik och är idag 27 år. 2015 lyckades han vinna Svenska Mästerskapen i sommelierie.
  Johan är passionerad inom mat, dryck och kombinationen av de två och hur man förmedlar kunskap till gäst. Han ser sitt yrke mer som en pedagogisk roll än som en säljare inom dryckes- och restaurangbranschen.
  Johan kommer under fredagarna att förmedla massor av kunskap om drycker, mat och vin i kombination och andra spännande ämnen inom temat drycker.

  Vin med Johan ”Patjanga” Nilsson

  2016-06-17

  I dagens podcast lär vi oss lagra vin. Johan lämnar tips på lagringsförhållanden samt eventuella fällor. En snabbguide i Systemets beställningssortiment och privatimport. Allt du behöver veta för att kunna beställa rätt och riktigt. Vin i glaset är gyllene droppar från Sauternes Chateau Suduiraut 1989, nr 90033 till priset av 359:-.
  Programledare: Fredrick Göthberg.

  Bryt Tystnaden med Josefin Svensson.

  Bryt Tystnaden med Josefin Svensson

  2016-08-02

  Bryt Tystnaden - Avsnitt 5: Ert avsnitt.
  I dagens avsnitt så får vi lyssna till två texter av en av Bryt Tystnadens skribenter. Vi tar även tillfället i akt och svarar på era frågor.

  Boktipset med Emmalill Frank.

  Emmalill det är jag, en färgglad prick i mina bästa år (det året jag är, är alltid det bästa året).
  Emmalill har en dröm och den drömmen är att fylla världen med roliga, knasiga, underbara figurer, filurer, knytt, groll, troll, krumelurer och andra skojiga små väsen som gör livet så mycket roligare.
  När hon var barn ville alla hennes kompisar bli sångerskor, poliser, flygkaptener eller artister. Hon ville bli en sagofigur. Då menar Emmalill inte en prinsessa eller så, utan en färgsprakande, oformlig, mönstrad sak, som var busig, snäll och lite elak. Där det inte fanns något som var rätt eller fel. Utan det hon var – det var hon, och just då var det rätt.
  Emmalill har illustrerat för flera förlag som Idus förlag, Beta pedagog förlag, Kikkuli förlag, Grensmans förlag och Vombat förlag.

  Boktipset med Emmalill Frank

  2016-09-13

  Spännade läsning så här när höstens mörker smyger sig på. Både för den unga och den mer mogna läsaren. Emmalill presenterar här tre böcker som är väl värda att lägga en stund på när man vill krypa upp i soffhörnet. =)

  Blandade intervjuer.

  Blandade intervjuer

  2017-01-09

  Är nytta och värde förenligt?

  Leif Brodén är starkt engagerad i hållbarhetsfrågor och är även aktiv internationellt. I sina tidigare roller som bland annat koncernchef för Södra Skogsägarna har Leif reflekterat kring värderingar och innebörden. Vi diskuterar nytta och värde och vad Leif anser är en fundamental förutsättning för välbefinnande, både för människan, företaget och nationen.

  Leif lyfter även upp vikten av mod och hur tolkar man egentligen innebörden av mod?

  Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com