Blandade intervjuer.

Blandade intervjuer

2016-09-22

Vi möter Andreas Adolfsson, en av tre killar i Vxo Barbeque & Grill som med sin hobby tagit sig hela vägen till ett EM i grillning. Hur det gick där, vad du ska tänka på för egen del och vad gillar Andreas bäst hör du i denna intervju.

Programledare: Fredrick Göthberg

2016-06-10

Intervju Emil Andersson White Friday Kosta Outlet
Från fredagens Star FM-sändning, en intervju med Kosta Outlets eventansvarige, Emil Andersson om Black Friday nästakommande fredag.

2016-05-23

Bengt Carlberg om nya boken Projekt X
Bengt Carlberg, Växjöförfattaren som släpper 3:e och sista deckaren i serien om Johan Fransson. En bok som återigen utspelar sig i och omkring Växjö med spänning, förnuft och glädje. Rekommenderad Växjödeckare.
Programledare: Fredrick Göthberg.

Bengt Carlberg, Projekt X.

2016-05-19

Thomas Askebrand Östers IF
Restaurangkillen som blev säljare och säljchef på Göteborgsposten för att sedan ge allt som tränare. Andra året i ett Öster som alltmer hittar rätt i spel och organisation. Thomas om Växjö, fotbollen, livet och rollen som tränare i Öster. Vad händer på lediga stunder? Vem är förebilden som ledare?
Programledare: Fredrick Göthberg.

2016-04-22

Öl i alla former med Sebbe från PM & Vänner
Pilsner, Lager, Ale, Pale Ale, IPA & Weisse Bier. Direkt från PM & Vänner kommer Sebbe med massor av ölkunskap och bra rekommendationer inför vårens inne- och utesittningar.
Programledare: Fredrick Göthberg.

2016-04-21

Skönt samtal med Henrik Eversson
Fredrick Göthberg möter Henrik Evertsson, Lakers sportchef, i ett samtal om säsongen som varit, kommer och jobbet som kanske ishockeysveriges bästa sportchef. Vi får också möjligheten att ställa några frågor från våra lyssnare.

Fredrick Göthberg och Henrik Evertsson, Växjö Lakers sportchef.

2016-04-14

Barbara Hawranek, barchef PM Tak
PM Taks barchef Barbara Hawranek berättar om jobbet i baren och vad som är viktigt för en bra cocktail. Tips och tricks för sköna drinkar på krogen och hemma.
Programledare: Fredrick Göthberg.

2016-04-11

Jag är sjuk - Nisse Hallberg
Komikern Nisse Hallberg, årets nykomling 2016 tunerar just nu med sin föreställning Jag är sjuk. Support och uppvärmare är David Sundin. Hör dom här tillsammans med Ray Matson.

Jag är sjuk - Nisse Hallberg.

2016-03-31

Barnboksförfattaren och Illustratören Emmalill Frank
Så här säger hon om sig själv: "När jag var barn ville alla mina kompisar bli sångerskor, poliser, flygkaptener eller artister. Jag ville bli en sagofigur. Då menar jag inte en prinsessa eller så, utan en färgsprakande, oformlig, mönstrad sak, som var busig, snäll och lite elak. Där det inte fanns något som var rätt eller fel. Utan det jag var – det var jag, och just då var det rätt".
Nu har hon gett ut boken Vad gör fröken på natten? Här berättar hon om den tillsammans med vår programledare Malin.

2016-03-30

Barnboksförfattarinnan Sofi Poulsen
Sofi Poulsen är en svensk fantasyförfattare. Hon är född och uppvuxen i Älmhult, men bor sedan många år tillbaka i Växjö. Hennes slott delar hon med sina två barn, en prins och en prinsessa. Fastän hon alltid har önskat sig en drake har hon ännu inte skaffat sig någon.

Sagan om Prinsen och Prinsessan och lite om draken också.

Sagan om Prinsen och Prinsessan och den vilda frukosten.

2016-03-29

Hilda
Vi möter Hilda som är "hemma" i Växjö på visit över påsken. Livet som artist, nya singeln och framtiden. Hilda Stenmalm är bördig från Växjö men bor sedan ett par år tillbaka i Stockholm och satsar hårt på sin karriär.
Programledare är Fredrick Göthberg.

2016-03-10

Galleri Plan B Lixuan An
Växjö har ett av Sveriges mest gemytliga och mest uppmärksammade gallerier beläget på Söder med driftiga Lixuan An som ägare och engagerad gallerist.
Nuvarande utställning "Read between the lines" är med Thomas Magnusson och Magnus Björklundh och pågår fram till den 15 april.
Fredrick Göthberg träffar Lixuan An om galleriet, livet, konsten och utställningen.

2016-03-08

Özz Nujen och Måns Möller med Ray Matson
Özz och Måns snackar om sin turné som dragit fulla hus överallt! Porr-Olle får vara med på ett hörn och tankar kring varandras närvaro med Ray Matson.

2016-02-10

Skrapmakarna
Skrapmakarna är ett nytt framåtdrivande UF-företag. Här träffar du de unga företagsledarna som berättar om sin affärsidé.
Programledare är Fredrick Göthberg.

2016-02-10

TAIFs fystränare Tobias Nörrgård
TAIF ligger i toppskiktet i hockeyallsvenskan och en viktig kugge i laget är fystränaren Tobias Nörrgård. Här berättar han vad en fystränare gör och vad det betyder för spelet.
Programledare är Fredrick Göthberg.