Radioreklam hörs

Radioreklam ikon.

Radioreklam är ett effektivt sätt att nå ut till sin målgrupp. Vi har ett nära samarbete med våra annonsörer för att kunna erbjuda bästa möjliga radioreklam som ger ett maximerat resultat.

Om du funderar på att marknadsföra dig via radioreklam men är lite osäker på hur det går till så kan vi lova att vi hjälper dig hela vägen. Sätt bollen i rullning genom att kontakta oss, så sätter vi oss ner med en kopp kaffe och diskuterar igenom hur vi kan utforma strategin för din radioreklam på bästa sätt.

Budgeten för din radioreklam bestämmer du, men vi kommer gärna med tips och idéer om vad som fungerar bra och ger bäst avkastning. När det väl är dags för produktion av din radioreklam (även kallat spot) så kan vi hjälpa till med det också. Om du på egen hand vill anlita ett produktionsbolag så får du naturligtvis göra det, men om du inte vet vart du skall vända dig så hjälper vi dig gärna med produktionen. Vi har en ljud- och röstbank för alla typer av radioreklam och vi kan, till en rimlig kostnad, producera din spot i vår egen studio. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att producera radioreklam så vi vet att resultatet blir bra.

Låter det lockande med radioreklam? Är du redo för en förutsättningslös diskussion? Kontakta i så fall Fredrick Göthberg hos oss. Skicka e-post på fredrick@starfmvaxjo.se eller ring på 0760-27 88 27.